ПРОМОЦИИ

siteLogo

НОВО: Биткойн !!! Повече ще разберете, тук в нашата оферта .

Ние ще бъдем не само  Вашият счетоводител, но  и Вашият партньор, който ще Ви консултира за всичко свързано с Вашият бизнес.

Представяме Ви нашата оферта относно счетоводното обслужване и счетоводните консултации за НОВИ  клиенти!

  1. Безплатна регистрация или пререгистрация на фирма за Вас или Ваши приятели. (При регистрация на юридическо лице, офертата не включва държавни такси, нотариални такси и банкови такси за откриване на набирателна сметка, възлизащи на 130лв.)
  2. Всеки клиент получава 1 месец безплатно счетоводно обслужване.
  3. Всеки клиент ползва безплатно всички консултации свързани със счетоводството и развитието на своя бизнес
  4. Всеки клиент ползва безплатно събиране на документи от счетоводната къща.

Нови бонуси за нашите партньори :

  1. Поканете Ваш приятел да стане наш партньор и спечелете заедно по 1 месец безплатно счетоводно обслужване за Вас и Вашият приятел.
  2. Всеки клиент получава 5 % отстъпка, при заплащане авансово на таксата за 3 месеца напред и 10% при заплащане на таксата за 6 месеца.

БИТКОЙН !!!

Еликс Консулт вече приема и плащане с Биткойн    и    Етериум

 Понеже отбелязахме, че сме иновативни, Ние от Еликс Консулт  работим успешно с блокчейн технологиите смятаме, че това е новата вълна в бизнеса и бихме били много полезни на наши клиенти(партньори), които имат нужда от такъв вид услуги.

БОНУСИ ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ СВЪРЗАНИ С БИТКОЙН :

  1. Всеки наш клиент получава подарък 0.001 Биткойн или 0.01 Етериум
  2. Всеки наш клиент получава безплатна консултация относно Биткойн и всичко свързано с криптовалутите.
  • Бонуса свързан с Биткойн се изпраща при сключен едногодишен договор и платена минимум една месечна такса.

 

ЦЕНИ

При определянето на месечната такса за абонаментно обслужване,Ценообразуването се обуславя  спрямо дейността на  фирмата, като: сфера на дейност, брой персонал, регистрация по ЗДДС, наличие на външнотърговски сделки (в и извън ЕС), наличие на складово стопанство, брой обекти за осъществяване на дейността, брой касови апарати, брой банкови сметки, средно месечен брой документи и други.

Всички бонуси и подаръци важат за всеки клиент, който сключи едногодишен договор с Еликс Консулт и е заплатил авансово 1 месец.